5 ingrediente pentru un revelion reusit

de

Tu știi care sunt cele 5 ingrediente pentru un revelion reușit? Ei bine, cum mai este puțin timp până la marea petrecere, trebuie să ne pregătim corespunzător. Dacă nu știi încă ce vei vei face, noi venim cu o propunere despre care îți vom povesti, mai pe larg, în rândurile ce urmează.

Astfel că, te invităm, alături de prietenii tăi, la o super petrecere ce se va ține la restaurantul Seoul. Îți spunem sigur că aici găsești toate cele 5 ingrediente pentru un revelion reușit.  

Mâncarea – pentru început îți vom spune doar că preparatele ce vor fi servite la masa de revelion sunt absolut delicioase. Nimic nu se compară cu niște gustări pregătite de bucătari coreeni, care știu exact cum trebuie preparate.

Printre preparatele ce vor fi servite se numără Japchae, spaghete transparente cu legume și cu vită, Pokum Bap, orez cu legume, Tteokguc sau supa norocului care se mănâncă la trecerea dintre ani pentru a avea noroc la bani în anul ce urmează. În incheierea acestui articol poți vedea meniul și programul nostru complet.

Program artistic – atmosfera va fi întreținută de o super voce (care a participat și la Vocea României) ce va cânta live toată seara, iar pe lângă acest lucru, îți spunem sigur că te vei ține cu mâinile de burtă de la atâta râs, deoarece se vor face și concursuri de karaoke între coreeni și români. Sună bine până aici, nu? Dacă vrei să afli mai multe și despre tombola ce se va organiza în noaptea de revelion, intră AICI.

Experiență – dacă ești un fan al mâncărurilor coreene știi despre ce vorbim, însă dacă nu ai mai fost până acum la un restaurant coreean, trebuie neapărat să mergi. Pe lângă gust și savoare, experiența de care beneficiezi atunci când mănânci este unică. Nu îți vom spune prea multe, pentru că trebuie să încerci chiar tu.

Servire excelentă – așa cum spuneam și mai sus, dacă ai mai fost într-un restaurant coreean, știi exact cu cât respect sunt tratați toți cei care trec pragul restaurantului. Așadar, dacă vrei să te simți ca un prinț sau ca o prințesă coreeană, rezervă-ți chiar acum locul pentru petrecerea de revelion de la restaurantul Seoul. Numărul de telefon la care poți face rezervarea este: 0725.498.366.

Voie bună – până acum avem următoarele lucruri, mâncare delicioasă, experiență unică, program artistic, tombolă, concursuri și servire excelentă. În acest context, voia bună este garantată. Pe lângă faptul că vei fi înconjurat de cei dragi, vei avea ocazia să cunoști oameni noi, din culturi diferite, in special cea asiatica. Pregatiti-va, coreeni fac deja incalzirea!

Acum că știi exact care sunt cele 5 ingrediente pentru un revelion reușit, te sfătuim să faci cât mai repede rezervare, deoarece locurile sunt limitate.

Prețul pentru această experiență unică este de doar 260 de lei de persoană, însă mai multe detalii găsești AICI.

Și nu uita că locurile sunt limitate, așa că, grăbește-te!

P.S.: Mai avem niște surprize pentru seara de revelion, dar nu le dezvăluim încă.

Eticheta: restaurant, korean, corean
Articole asemanatoare
Inchide
Click pentru mai multe produse.
Nu a fost gasit niciun produs

Meniu

Creaza un cont gratuit ca sa poti folosi lista de dorinte.

Autentifica-te