2 deserturi de care coreenii nu se despart

de

Bucătaria coreană este una într-adevăr specială și dacă îți dorești să simți gustul adevărat al mâncărurilor tradițional coreene, trebuie neapărat să ne faci o vizită.

Preparatele autentice coreene, pe lângă culorile spectaculoase de gri, galben, verde, negru și alb, conțin gusturile de dulce, acrișor, picant, sărat și amărui.

Astăzi, însă, ne vom concentra atenția către 2 dintre cele mai iubite și populare deserturi preferate de coreeni, care vă vor bucura sufletul și vă vor purta într-o călătorie, senzorială, pe meleagurile coreene.

Așadar, vă lăsăm în compania a 2 deserturi de care coreeni nu se despart.

Hottok – un desert ideal pentru zilele de iarnă friguroase.

Hottok sau clătite dulci coreene. Imaginează-ți cum iei o mușcătură dintr-o clătită caldă, făcută din sirop de zahăr brun și nuci și cum toate aceste ingrediente se îmbină într-un mod armonios în așa fel încât papilele tale gustative sunt purtate în cea mai frumoasă și gustoasă călătorie coreană.

Un astfel de desert este ideal pentru cei care au o slăbiciune pentru dulciuri.

Patbingsu este unul dintre deserturile cele mai îndrăgite de coreeni pe timp de vară. Acesta este un desert făcut din gheață, care se îmbină perfect cu gustul de pastă de fasole roșie și peste care se adaugă topping-uri din fructe proaspete mărunțite, lapte condensat, miere, iaurt sau chiar și înghețată.

Știm că numai citind aceste rânduri ți-am făcut poftă și nu este nevoie să ne crezi pe cuvânt că sunt absolut delicioase, trebuie să guști chiar tu.

Așa că, adună toată gașca de prieteni fă o rezervare aici și testați împreună deserturile din meniu.

Dacă vrei mai multe detalii despre preparatele restaurantului Seoul, urmărește-ne și pagina de facebook, vei găsi lucruri interesante acolo.

Articole asemanatoare
Inchide
Click pentru mai multe produse.
Nu a fost gasit niciun produs

Meniu

Creaza un cont gratuit ca sa poti folosi lista de dorinte.

Autentifica-te