3 preparate cu kimchi pe care o sa le adori
Daca va era dor de noi, sa stiti ca si noua ne era dor de voi. Ne era dor sa vorbim despre retete delicioase si despre pasiunea noastra comuna – mancarea coreeana. Este aromata, este plina de culoare si gust si este delicioasa. Atunci cand ai in fata o farfurie cu cele mai delicioase preparate, este imposibil sa nu te indragostesti de acest specific si sa vrei sa il incerci din ce in ce mai des.
Ne dorim din suflet sa aducem in bucatariile voastre traditiile din Coreea de Sud si avem foarte multe idei care sa va atraga si sa va imbie. Fie ca alegeti sa ne vizitati in restaurantul nostru, fie alegeti sa comandati pentru acasa preparate coreene, orice varianta este bine-venita. Important este sa va bucurati de aceasta experienta culinara si de ce nu, sa o repetati. Bucataria coreeana este plina de culoare si de gust, asa ca nu exista motiv pentru care sa nu va atraga in mrejele sale.
Pentru articolul de astazi am pregatit 3 recomandari de dish-uri cu kimchi, unul dintre elementele de baza ale bucatariei coreene. Este o varza murata, insa plina de savoare, condimente si gust. Este un fel de mancare care se serveste aproape la orice si se poate manca chiar si simplu, fara sa fie insotit de altceva. Coreenii sunt innebuniti dupa kimchi si probabil l-ar manca si cu ceva dulce, pentru ca sunt extrem de inventivi. Atunci cand vine vorba de kimchi, lucrurile devin serioase.
Avem 3 recomandari pentru voi:
1. Kimchi cigae – este o explozie de savoare si de arome, toate intr-un singur bol. Este o supa picanta de kimchi cu carne de porc, un deliciu pentru orice gurmand. Kimchi potrivit de picant, asa cum ne place noua si carnea suculenta si extrem de frageda, ambele intr-un dish simplu si comforting.
2. Dubu kimchi – “when kimchi meets tofu” rezulta acest fel de mancare original, ingenios si foarte, foarte bun. Va puteti imagina ca acest dish este o floare – petalele sale reprezinta tofu, ce a fost tras putin la tigaie inainte, pentru a capata o culoare frumoasa aramie si in mijloc avem carnea de porc cu kimchi. Un deliciu pentru papilele gustative.
3. Pokum bap cu kimchi – orez cu ou si kimchi, o combinatie foarte buna, pe care o recomandam mai ales celor care doresc ceva light. In plus, este perfect pentru persoanele care nu mananca deloc carne, dar vor sa incerce neaparat ceva din bucataria coreeana. Plating-ul este si el de efect, punem intai orezul cu kimchi, peste care adaugam usor un ou prajit. Este o combinatie minunata de care ne-am indragostit.