Seollal 2024: Tradiții, Delicii și Invitație Specială de la Restaurantul Korean Seoul

de

Cu bucurie și entuziasm, ne pregătim să sărbătorim Seollal, care are loc pe 12 februarie, Anul Nou Lunar Coreean, într-un mod autentic și special. Acest moment aduce oportunitatea de a explora tradițiile unice și preparatele delicioase care marchează această sărbătoare în cultura coreeană. În cele ce urmează, vă invităm să descoperiți cum se sărbătorește Seollal în 2024, ce tradiții sunt păstrate cu drag și ce delicii culinare pot fi savurate în această perioadă plină de semnificații.

1. Tradiții Pline de Semnificații:

Seollal aduce o serie de tradiții specifice care contribuie la atmosfera caldă și familială a acestei sărbători. Una dintre cele mai importante tradiții este Charye, ceremonia de oferire a respectului față de strămoși prin aranjarea de mese speciale. În plus, activități precum Sebae (reverența față de vârstnici) și jocurile tradiționale îmbogățesc atmosfera sărbătorii.

2. Bucătărie Plină de Arome:

Deliciile culinare joacă un rol esențial în sărbătoarea Seollal. Printre preparatele tradiționale care îmbină arome unice se numără Tteokguk, sau Supa Norocului, o supă cu feliute din orez simbolizând trecerea în noul an și care presupune să mâncați toți bănuții din orez pentru a avea noroc la bani tot anul. Jeon reprezintă o varietate de side dish-uri din carne și legume. Fiecare fel de mâncare are o semnificație specială și contribuie la festivitățile pline de culoare.

3. Invitație La Restaurantul Korean Seoul:

Pentru a vă bucura de Seollal într-un cadru autentic și plin de bucurie, vă invităm cu căldură să sărbătoriți alături de noi la Restaurantul Korean Seoul. Echipa noastră dedicată vă așteaptă cu un meniu special, preparate autentice și o atmosferă vibrată, pentru a aduce farmecul Seollal direct la masa voastră.

4. Rezervări Pentru o Experiență Memorabilă:

Pentru a vă asigura un loc la această experiență culinară și culturală de neuitat, vă recomandăm să faceți rezervări din timp. Astfel, veți avea ocazia să savurați preparatele delicioase, să vă bucurați de tradiții autentice și să creați amintiri  pentru începutul acestui nou an.

5. Împărtășește Bucuria cu Cei Dragi:

Seollal este o oportunitate minunată de a petrece timp de calitate alături de familie și prieteni. Invităm comunitatea noastră să vină la Restaurantul Korean Seoul pentru a împărtăși această bucurie împreună și a crea amintiri de neuitat într-un mediu plin de autenticitate și ospitalitate.

Rezervați-vă locul acum pentru a vă asigura că faceți parte din această experiență memorabilă!

Articole asemanatoare

Meniu

Creaza un cont gratuit ca sa poti folosi lista de dorinte.

Autentifica-te